Noile televizoare BRAVIA® redefinesc experienta de vizionare


Înfrumuseţaţi-vă căminul cu noile televizoare cu design Monolith. Exploraţi lumea divertismentului online. Experimentaţi acţiunea 3D uimitoare în rezoluţie Full HD.

  • Stilul de design unic Monolith combină simţul estetic superior cu superbul stil minimalist pentru o declaraţie de forţă în domeniul design-ului
  • Servicii online pentru acces la emisiunile înregistrate, videoclipuri transmise online şi actualizări direct pe ecranul televizorului, de la site-urile web preferate
  • Experienţa încântătoare a unei lumi 3D şi redarea scenelor de acţiune
Viitorul divertismentului din propriul cămin este aici
Gama de televizoare BRAVIA 2010 va schimba modul în care percepeţi vizionarea programelor la televizor, pentru totdeauna. Păşiţi într-o călătorie 3D incredibilă, conectaţi-vă la o lume plină dedivertisment online, bucuraţi-vă de frumuseţea imaginilor similare cu cele de pe ecranele cinematografice sau integraţi declaraţia de stil Monolith în căminul dumneavoastră. Noile televizoare BRAVIA vor pune sufrageria proprie în centrul divertismentului din casa dumneavoastră.Adăugaţi un plus de stil spaţiului de vizionare Noua serie BRAVIA dispune pentru prima dată de inovatorul concept de design Monolith, ce promovează un stil funcţional minimalist pentru a integra perfect televizorul în spaţiul căminului modern.

Fiecare detaliu a fost ales cu atenţie , de la materialele de înaltă calitate şi suprafaţa netedă a ecranului, cu un aspect spectaculos, indiferent dacă televizorul este pornit sau oprit, până la opţiunea de a înclina dispozitivul la un unghi de 6 grade – ideal pentru vizionarea conţinutului preferat de pe o canapea joasă, modernă şi pentru un plus de spaţiu în camera dumneavoastră.

Conceptul design-ului Monolith a fost extins către întreaga serie de produse de divertisment pentru acasă, lansate de Sony în 2010. Noile televizoare BRAVIA, playere-ele Blu-ray™ şi sistemele Home Cinema sunt create pentru a oferi utilizatorului o experienţă de vizionare completă, unică.