Cum sa alegi cel mai bun Blu-Ray Player

Lupta pentru dominarea pietei de media HD s–a terminat. Blu-ray, este astazi cel bun produs din domeniu, chiar daca popularitatea sa nu a fost constanta iar principalul adversar, HD-DVD, a ocupat deseori primul loc in topuri. Daca pana acum, nu ati avut un blu-ray disc, nici nu stiti ce pierdeti! Calitatea este mult mai buna decat ce si-au imaginat cei mai multi oameni pana sa incerce primul blu-ray disc. Cu un HDTV decent si blu-ray, cu siguranta, va fi imposibil sa reveniti la standard definition dupa primul film blu-ray!

Sa alegi un blu-player nu mai este la fel de usor ca acum cateva luni. Exista pe piata, o gama variata si aveti foarte multe optiuni, de aceea ar trebui sa faceti o alegere gandindu-va la functiile pe care stiti ca le veti folositi si de care considerati ca aveti nevoie.

Noi va oferim cateva sfaturi de care sa tineti cont daca vreti un blu-ray player bun:

  • Rezolutie: marea majoritate a blu-playe-elor au rezolutia de 1080p. Nu este cazul sa faceti un compromis si sa alegeti ceva mai jos de atat.
  • Bonus View:  mai e numit si PIP si este o functie pe care trebuie sa o aveti obligatoriu daca vreti sa va bucurati de o experinta totala in high definition.
  • Network: sa va puteti la conecta la internet si sa aveti posibilitatea de a face download este un mare plus, cu siguranta.
  • BD Live support: BD Live e o functie care aduce o mare interactivitate continutului pe care il cumperi. Si fiti atenti ca sistemul dumneavoastra sa il suporte.
  • Memorie: daca aveti si functia pentru conectare la internet ar fi de preferat ca memoria player-ului sa fie cat mai mare.

Multi prefara ca blu-player-ul sa poata citi discuri multiple sau sa poata citi discuri cu alt format, cum ar fi HD-DVD. Bineinteles, pe piata exista multe modele fancy cu numeroase functii, dar la preturi pe masura. Alegerea depinde in primul rand de buget. Chiar si asa tineti cont ca nu este un lucru pe care sa il cumparati zilnic si ca este o investitie pe care cu siguranta nu o veti regreta.