6 lucruri pe care ar trebui sa le urmariti atunci cand cumparati un televizor LCD

Daca ati mai experimentat vizulizarea unul LCD HDTV ati vazut diferenta semnificativa intre HDTV si un televizor normal. HDTV este sustinut de Legea conversiei digitale din 2009, asa ca multi oameni vor cumpara HDTV in viitor.

Daca incercati sa explorati mai multe informatii despre HDTV inainte sa cumparati un TV nou, atunci cititi acest articol pentru a evita greselile in alegerea televizorului cat si pentru a economisi bani.

  1. In primul rand cand observati remarca TV „ Digital” in magazin, nu e acelasi lucru cu HDTV.  Trebuie sa verificati detaliile si caracteristicile inainte sa cumparati.
  2. In al doilea rand, daca veti cauta o arie de vizualizare mai mare decat televizorul normal, atunci LCD-ul HDTV este alegerea corecta.
  3. In al treilea rand HDTV va reda toate filmele si emisiunile intr-un format mai lat cu o rata de 16:9. Pentru a sustine cea mai buna calitate, sugeram alegerea unul LCD cu o rezolutie de 1080p.
  4. In al patrulea rand, ar trebui sa alegeti un set HD ready in locul unui set cu HD tuner. Cu un set HD ready, cei care au deja satelit sau cablu TV pot profita de avantave deoarece programele HD sunt transmise direct prin satelit sau prin receptorul de cablu al TV-ului.
  5. Al cincilea. Cand vreti sa va uitati la programene LCD, aveti nevoie de un semnal HD de la satelit sau providerul de cablu. Acest lucru inseamna ca va trebui sa platiti mai multi bani pentru a va bucura de serviciul HDTV. In afara de asta, un dispozitiv TIVO necesita un serviciu HDTV TIVO.
  6. In al saselea rand, deoarece  HDTV este relativ scump, este mai bine sa aveti o garantie extinsa. Garantia oferita de producatori pot varia de la standardul de un an pana la cativa ani. Deaceea trebuie sa verificati cat este garantia oferita inante sa va decideti sa cumparati HDTV.

Speram ca aceste sugestii v-au fost de folos in alegerea unui LCD HDTV. Desi decizia va apartine, trebuie sa va asigurati ca veti primi cea mai buna calitate si ca aceasta va dura cat mai mult. Pentru a profita de beneficiile aduse de HDTV trebuie sa va amintiti ca nu depinde doar de LCD cat si de cablurile si accesoriile pe care le veti cumpara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*