5 motive sa cumperi un televizor 3D

Datorita in principal filmului Avatar al lui James Cameron, tehnofilii sunt innebuniti dupa televizoarele 3D si jocurile 3D. Producatorii mari  de televizoare promoveaza agresiv ofertele de televizoare 3D , iar 5 companii conduc si fac ca televizoarele 3D sa fie diponibile pe piata.

Sigur ca tu crezi ca televizorul tau si-a facut toti banii – nu e necesar sa repari ceea ce nu este stricat. Corect? Lumea tehnologiei evolueaza continuu. In timp ce 3D-ul a fost o data doar un vis, va deveni curand o caracteristica populara pentru ca filmele, jocurile si programele de televiziune vor fi oferite si in varianta 3D. Acest articol este aici sa te convinga ca ar trebui sa iti modifici viziunea in 3D.

Sport

Sporturile tale preferate vor sari din ecran literalmente si vei simti ca esti in multime. Cu cat mai mai multi operatori de cablu vor transmite programe sportive in 3D, vei putea sa alege ce sport vrei sa vezi.

Filme

Nu vei avea chiar aceeasi experienta pe care ai trait-o cand ai vazut Avatar in IMAX dar aminteste-ti cand ai vazut primul film Blu-ray in HD adevarat si nu-ti venea sa crezi cat de bine arata comparativ cu DVD-ul normal. (Daca nu ai vazut pana acum un film in Blue-ray ar trebui sa incerci). Filmele 3D pe televizorul tau 3D ridica stacheta semnificativ in asa fel incat atunci cand vei vizona un film acasa la un prieten vei simti ca ceva lipseste.

Documentare

Ok, nu pare sa fie un motiv definitoriu pentru a cumpara un TV 3D dar ar putea fi o scuza pentru perechea ta. Documentarele despre natura chiar prind viata in 3D, copiii tai (sau copilul din tine) va sta lipit de ecran invatand despre lumea inconjuratoare intr-o maniera care nu a fost posibila pana acum.

Converteste 2D in 3D

Poti sa vezi 2D, ca la un televizor obisnuit, dar selecteaza optiunea 3D si continutul 2D vechi va exploda. Nu te voi minti spunand ca imaginile convertite din 2D arata la fel de bine ca imagile filmate in 3D, dar sunt destul de OK. Exista o anumita lipsa de profunzime a imaginilor uneori, dar te vei obisnui cu ea rapid.

Televizoarele 3D sunt eficiente din punct de vedere energetic

Ultimele televizoare 3D sunt cele mai eficiente construite vreodata. Unele sunt cu 50% mai eficiente decat standardele Energy Star. Desi costurile initiale pot fi mai mari, cumpararea unui televizor 3D este mai economica decat alte LCD-uri, plasme, si televizoare CRT datorita consumului mic de energie. Prin urmare, daca vei utiliza mai putina energie vei reduce amprenta ta de carbon.

Ce mai astepti?

Indiferent de motivul pentru care te hotarasti sa facti acest upgrate, viitorul 3D se vede la orizont. Asa ca de ce sa nu fii primul dintr cunoscutii tai care se bucura de aceasta tehnologie inovatoare si sa adaugi o noua dimensiune vizionarilor tale.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*