5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara Blu-Ray player

Daca nu prea tineti pasul cu evolutia tehnologiei, s-ar putea sa credeti ca  HD DVD este cel mai bun produs high resolution, dar va inselati , pentru ca Blu-Ray a castigat o mult mai mare popularitate datorita functiilor incorporate si a redarii la o calitate maxima a imaginii si sunetului.

Nu te poti convinge pana nu vei avea ocazia sa urmaresti un film pe sistem Blu-Ray. Imagineaza-ti ca vei avea o imagine atat de curata incat vei avea impresia ca te afli chiar pe platoul de filmare.cu siguranta ca in acel moment iti vei dori un Blu-Ray si nu vei regreta nici o clipa ca l-ai cumparat.

Cum sa cumparati cel mai bun Blu-Ray player in functie de buget sau cum puteti avea cel mai bun rezultat in functie de suma investita.

Iata 5 lucruri la care sa te uiti cand buget dumneavoastra nu este tocmai nelimitat:

  1. Rezolutia: fi sigur ca player-ul pe care il cumperi suporta rezolutia de 1080p. Ai grija cu vanzatorii care iti vor spune ca nu conteaza, te asigur ca da, conteaza, si cu siguranta vei observa si tu mai tarziu!
  2. Bonus View:este cam greu de explicat acest lucru, insa Bonus View este practic, modul prin care Blu-Ray palyer-ul tau poate reda caracteristicile speciale ale discului. Daca nu are Bonus  View, renunta!
  3. BD-Live: desi nu este esential, BD-Live permite player-ului tau sa redea continut online, ceea ce inseamna ca player-ul tau ar trebuie sa aibe un port de conexiune. Repet, nu este esential, insa nici de lasat la o parte!
  4. Memorie interna: daca player-ul tau este „online” atunci ar trebui sa verifici ce memorie are. Ultimul lucru pe care il vrei , este sa fi anuntat constant”running out of space”. Cu cat mai mare, cu atat mai bine!
  5. Suport Media: DVD-player-ul a convins cu abilitatea sa de a citi mai multe tipuri de discuri. Verifica ce formaturi poate suporta Blu-Ray palyerul tau , pentru ca nu vrei sa ai parte de surprize neplacute cand vei incerca sa vezi un film de acum 3 ani si asta pentru ca player-ul tau nu suporta formatul CD-RW!
  6. O alta posibilitate, daca esti un fan a jocurilor, PS3 citeste discurile Blu-Ray. Chiar daca nu are toate functiile mentionate anterior, este pana la urma un Blu-Ray player pe care te poti juca!

1 Comment

  1. Am un Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 139 cm, 55W808C, Full HD si si nu reusesc sa vad filmele 3d cu subtitrare,ce si cum trebuie sa fac,multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*