Samsung Smart TV vs. LG Smart TV

Televizoare inteligente au potenţialul de a înlocui televizoarele convenţionale. Acest gadget inovator ofera o multime de caracteristici fata de un televizor convenţional, ducand lucrurile un pas mai departe. Acesta este echipat cu tehnologii  avansate, care integreaza Internet, console de jocuri, player Blu-ray, hard disc-uri şi alte dispozitive. Cu alte cuvinte, un televizor inteligent este un adevarat centru de divertisment.

Multi producatori de electronice de renume  au încercat sa creeze propriile televizoare inteligente. Unele dintre ele s-au aliat pentru fabricarea acestor produse de divertisment uimitoare. Logitech, Sony, Intel, şi Google, de exemplu, lucrează împreună pentru a produce un Android bazat pe Google TV . Doi giganti producătorii  de electronice LG si Samsung sunt în prezent în prim-plan. Ambele companii produc propriile lor televizoare inteligente si exista o tendinţa generala de a le compara produsele. Ambele sunt companii coreene şi se adreseaza acelorasi consumatori.

LG SmartTV dispune de patru opţiuni interesante: Bar Launcher, Conţinut Premium, TV Live, şi Apps TV. Conţinutul Premium pentru acest televizor sunt furnizate de catre partenerii CinemaNow şi Netflix. În plus, LG va ofera de asemenea o vastă colecţie de aplicaţii variind de la învăţământ în scopuri de jocuri. Caracteristica de imprimare inteligentă în acest produs permite utilizatorilor să flux wireless video şi ascultaţi muzică de la aparate compatibile de pe computerul lor. Pentru a accesa conţinutul fără a utiliza computerul, ar trebui să activeze numai ghidul de surfer-ul încorporat. În plus, utilizatorii pot accesa, de asemenea, Picasa Photo Viewer, Google Maps, YouTube, Amazon VOD, AP, şi Twitter, de asemenea. Pe partea de sus a că, televizorul LG inteligent este mult mai accesibil decât majoritatea televizoarelor inteligente vândute în piaţă

Vezi aici cateva modele de Televizoare LG Smart TV

Samsung LED Smart TV, pe de altă parte, oferă mai multe caracteristici interesante. Cel puţin cinci opţiuni inteligente sunt disponibile: Căutare inteligenta, Smart Chat, Smart Video, Smart Design, 3D. Şi cum ar fi Smart LG TV, caracteristicile prevăzute în acest televizor Samsung permite, de asemenea, utilizatorilor sa acceseze diverse filme, muzica, programe TV, videoclipuri, jocuri şi, fără a mai menţiona conţinutul on-line şi site-uri de social networking.

Smart 3D este probabil cel mai bun caracteristică a Samsung LED Smart TV. Acesta oferta de asemenea, imagine vie si calitati excelente de culoare, spre deosebire de alte ecrane de televiziune. Acest televizor este mai scump decât la televizor LG inteligent. Dar dacă sunteţi în căutarea pentru o calitate excelentă a imaginii, acesta este televizorul ideal pentru tine inteligent.

Vezi aici cateva modele de Samsung Smart TV

16 Comments

 1. Am TV SMART 3D LG. Calitate super, pret super. Sa nu mai precizez faptul ca tehnologia 3D cu ochelari pasivi e muuuult mai comoda pentru ochi. Partea de 3D, cat si cea de internet functioneaza impecabil. Versiunile 2012 de la FM620, 640, 660…. au deja Flash 10 pentru a viziona filme de pe siteuri. Recomand.

 2. am un samsung smart tv 5500 ,cand vreau sa vizionez un film online se blocheaza cam pe la jumatatea filmului si imi spune ca nu am memorie suficienta apoi ma pune sa revin la pag. principala sau sau rencarc pag. accesata pls ajutor

 3. LG vs Samsung.
  Din 2 motive aleg smart tv Lg: 1-mediaplayerul reda formate avchd si mov la 50fps progresiv, ceea ce la samsung nici un model nu reda 50fps progresiv. 2-prefer 3D pasiv (Lg) decat 3D activ (samsung), nu multa lume rezista mai mult de 20 min de vizionare 3D activ!
  Calitatea imaginii este sensibil egala.

 4. Buna as dori sa-mi schimb tv dar nu stiu ce sa aleg
  intre LG si SAMSUNG care ar fi mai bun pe partea 3d sau cu imagine mai buna
  Bugetul ar fi 24 milioane
  Daca vrei dami citeva modele

 5. Daca samsung e mai scump ca lg,este fiindca coreenii aia pitici se cred cu doua randuri de cooaiie fata de singurul rand al celor de la lg. In afara de sunete si osd mai colorat… nimic diferit fata de lg, dimpotriva chiar mai proaste si calitativ si tehnologic. Am un LG 3d smart,etc si sunt foarte multumit de el, am avut ocazia sa vad si un tvsmart smsung….exact ce am scris mai sus….

 6. Daca samsung e mai scump ca lg,este fiindca coreenii aia pitici se cred cu doua randuri de oua fata de singurul rand al celor de la lg. In afara de sunete si osd mai colorat… nimic diferit fata de lg, dimpotriva chiar mai proaste si calitativ si tehnologic. Am un LG 3d smart,etc si sunt foarte multumit de el, am avut ocazia sa vad si un tvsmart smsung….exact ce am scris mai sus….

 7. Buna ziua
  Poate aveti putin timp la dispozitie si ne ajuatai cu un sfat
  Vrem sa schimbam tv-ul din living dar alegerea e grea.
  Eu am ales cateva modele dar poate mai sant altele….
  1. 55PUS9109/12 —Philips
  2. 55×9000———Sony
  3. 55hu8500—–Samsung

  Merita investit in 4K ?
  Nu tin cu dintii de ecran curbat si de diverse funcii destepte
  Distanta de la care ne vom uita este in jur de 4m max 4,5 m

  Multumesc anticipat.

 8. Buna ziua am cumparat un Televizor Smart 3D LED Samsung 32H6400, si as dori sa stiu daca setarea voice o pot da in limba romana .
  In meniu nu am setarea sa las in limba romana .
  As putea face vrun upgrade ceva ?
  Astept un raspuns .
  Multumesc

 9. Vreau sa imi cumpar un smart tv!
  Care e mai indicat sa imi aleg dintre urmatoarele modele: lg 42ub800v, samsung ue40ES7005, lg 42lb5700, samsung ue40h6200, samsung ue46f5300

 10. Frate am un samsung f4600 si ma chinui de un an sa vad un film,intru pe pagina cu filme online si când dau clik imi apare imediat site nu a fost adăugat la siteuri aprobate,cum dracu fac,ce dracu sa i fac plătesc rate 3 ani si nu vad un film,menționez ca youtube,tuiter,facebook merg,mulțumesc!

Comments are closed.